W piekarni Pięciu Przemian, Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski - opis produktu:
Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach, a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe... oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo.
Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy, wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe.
Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu, sięgnij do niniejszej publikacji, dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo.
Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!
podtytuł | Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przeką |
autor | Anna Czelej |
rok wydania | 2015 |
liczba stron | 192 |
wymiary | 14,5x20,5 cm |
oprawa | miękka ze skrzydełkami |
ISBN | 978-83-65170-02-6 |