+22 813 88 68
W piekarni Pięciu Przemian

W piekarni Pięciu Przemian

Wydawnictwo: Vivante

Dostępność: W magazynie

W piekarni Pięciu Przemian, Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski - opis produktu:   Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach, a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe... oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo.   Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem...
34.90zł 33.15zł
   Pin it

W piekarni Pięciu Przemian, Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski - opis produktu:

  Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach, a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe... oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo.
  Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy, wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe.
  Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu, sięgnij do niniejszej publikacji, dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo.
  Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!

podtytułPonad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przeką
autorAnna Czelej
rok wydania2015
liczba stron192
wymiary14,5x20,5 cm
oprawamiękka ze skrzydełkami
ISBN978-83-65170-02-6